0
Just-heat: kylling korma med spinat, ris, yoghurt og koriander

Just-heat: kylling korma med spinat, ris, yoghurt og koriander

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Mandler, Muskatnød

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
chicken korma
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

ris, basmati
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisningen på posen.

spinat
5 min.
Spinat:

Skyl spinaten i 2 hold koldt vand. Slyng den tør og snit den groft. 

korianderyoghurt naturel
15 min.
Anretning:

Kom spinat i en skål, og hæld den brandvarme chicken korma over. Vent 1 min., og vend så rundt. Anret som vist på billedet, og top retten med yoghurt og koriander. 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?