0
Just-heat: okse frikassé med kartofler, grønne asparges og ærter

Just-heat: okse frikassé med kartofler, grønne asparges og ærter

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Kog kartoflerne i godt saltet vand i 15-18 min. Damp dem af i en sigte og vend med en generøs klump smør og lidt god salt. 

okse frikassé
2 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

grønne asparges
5 min.
Asparges

Skær asparges i mindre stykker. Kassér den nederste træede del af aspargesene. Kom asparges i en gryde med passende låg, og damp dem med en lille smule vand, en klump smør samt salt. Efter 2 min. vendes de frikasséen i de dampede asparges og det hele koges den igennem. 

bredbladet persille
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys skyllet og hakket persille på frikassé og kartofler.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?