0
Just-heat: okse frikassé med kartofler, gulerødder og ærter

Just-heat: okse frikassé med kartofler, gulerødder og ærter

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler:

Kog kartoflerne i godt saltet vand i 15-18 min.

okse frikassé
2 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

gulerødderærter, frost
5 min.
Gulerødder og ærter:

Skræl gulerødderne, og skær dem i tern på ca. 5 x 5 mm. Kom gulerødderne i en gryde med passende låg, og damp dem med en lille smule vand, en klump smør samt salt. Efter 3-4 min. tilsættes ærter, som dampes med i 1 minut. Vend de dampede grøntsager i frikasséen, og kog den igennem. 

bredbladet persille
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys skyllet og hakket persille på frikassé og kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?