Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft 20 min., inden du starter.
Fjern låget og den tynde plastfilm, der dækker bakken med flødekartofler - kasser låget og filmen. Bag kartoflerne på en bageplade (OBS bakken må IKKE stå på en rist) i den forvarmede ovn i ca. 25 min., til flødekartoflerne er gennembagte, gyldne og sprøde på toppen eller har en kernetemperatur på 75 grader.
Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 min. at stege en pølse perfekt.
Skær spidskålen i fine strimler. Kom dem i en skål, og knug dem med lidt salt.
Vend pesto op i kålen. Halver tomaterne, og kom dem op til kålen, eller server dem ved siden af.
Server flødekartofler med stegte pølser og kålsalat med tomater.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()