0
Just-heat: Tarteletter med høns & asparges
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tarteletfyld med høns i asparges
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

tarteletter
2 min.
Tarteletter

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom tarteletterne på en bageplade, og lun dem, til de er lyst gyldne og sprøde. Det tager typisk 3-4 min., men hold godt øje, så de ikke får for meget. 

cherry- eller blommetomaterbredbladet persille
5 min.
Tomat & persille

Skyl og pluk persillen, og hak den fint. Halvér tomaterne. 

bredbladet persille
15 min.
Anretning

Anret som vist på billedet med halve tomater, og drys med masser af hakket persille og et vrid friskkværnet sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?