0
Just-heat: ungarske kødboller i cremet paprikasovs med spinat & spaghetti

Just-heat: ungarske kødboller i cremet paprikasovs med spinat & spaghetti

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Ungarske kødboller i cremet paprikasovs
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

spaghetti
2 min.
Pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom den kogte pasta i en sigte eller et dørslag, og vend den med lidt god olivenolie og/eller smør.

babyspinatparmigiano reggiano (Parmesan)
5 min.
Ristede champignons med hvidløg og persille

Rens champignons, og skær dem i skiver eller kvarte. Pil og hak hvidløget fint, og skyl, pluk og hak persillen. Rist champignons på en stor, meget varm pande i lidt olivenolie. Sørg for at få god bruning. Krydr med salt og peber. Kom en lille klump smør på, og kom hvidløg på panden som ristes med i 2 min. Vend den hakkede persille i til sidst (gem 1/3 til pynt).

parmigiano reggiano (Parmesan)
15 min.
Anretning

Som vist på billedet med det sidste hakkede persille på toppen.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?