Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smør kyllingebrysterne ind i paprikakrydderiet (gem ½ tsk. pr. person til dressing), salt og peber efter smag, og knap 1 spsk. olivenolie pr. person.
Læg kødet i et ildfast fad, og bag det i ovnen i ca. 20 min.
Pres hvidløg, og rør det sammen med creme fraiche, tomatpuré, chilipulver, det sidste paprikakrydderi og 1/4 tsk. flydende honning pr. person. Smag dressingen til med salt og peber.
Bræk 2 store blade af kinakålen pr. person. Skær agurk, peberfrugt og rødløg i strimler.
Lad kyllingebrysterne køle lidt af, og riv kyllingekødet fra hinanden i trevler.
Kom dressingen på halvdelen af kinakålbladene, og fordel pulled chicken og grøntsager ovenpå. Top kålburgerne med den anden halvdel af kålbladene.
Spis en burger med gnavegrønt til.
Kommentarer og forslag til opskriften