0
Kålburger med pulled chicken
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingebrystMK paprikakrydderi
1 min.
Kylling - del 1

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Smør kyllingebrysterne ind i paprikakrydderiet (gem ½ tsk. pr. person til dressing), salt og peber efter smag, og knap 1 spsk. olivenolie pr. person.   

Læg kødet i et ildfast fad, og bag det i ovnen i ca. 20 min.   

hvidløgcreme fraiche 18%tomatpuréMK paprikakrydderichilipulver
5 min.
Dressing

Pres hvidløg, og rør det sammen med creme fraiche, tomatpuré, chilipulver, det sidste paprikakrydderi og 1/4 tsk. flydende honning pr. person. Smag dressingen til med salt og peber.  

kinakålagurkgul peberfrugtrødløg
10 min.
Det grønne

Bræk 2 store blade af kinakålen pr. person. Skær agurk, peberfrugt og rødløg i strimler. 

20 min.
Kylling - del 2

Lad kyllingebrysterne køle lidt af, og riv kyllingekødet fra hinanden i trevler.   

25 min.
Saml kålburgeren

Kom dressingen på halvdelen af kinakålbladene, og fordel pulled chicken og grøntsager ovenpå. Top kålburgerne med den anden halvdel af kålbladene. 

snack gulerødder
30 min.
Anretning

Spis en burger med gnavegrønt til. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
458 kcal
Fedt:
27,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,7 g
Kulhydrat:
17 g
heraf sukkerarter:
12,5 g
Kostfibre:
6,4 g
Protein:
33 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?