Sæt saltet vand over at koge til kålen.
Skyl kålen grundigt, og træk bladene fra stokken. Kog bladene i ca. 1 min, så de bliver bløde og medgørlige.
Kom kokosmælken i en kasserolle med phokrydderiet, og lad kokosmælken reducere, til den bliver cremet. Smages til med limesaft, salt og lidt sukker.
Tilberedes efter anvisning på pakken.
Sæt ovnen på 180 grader. Skær fisken i små stykker eller hak med en foodprocessor.
Skræl gulerødderne, pil løget og riv dem på den grove side af et rivejern. Bland det godt sammen med fisken, srirachaen og ½ spsk. mel pr. person. Form kugler på størrelse med et lille æg, placér dem på hver sit kålblad. Fold dem sammen som en forårsrulle og læg dem på et ildfast fad med en størrelse, så dolmerne ligger tæt.
Overhæld dolmerne med kokossaucen og bag retten i ca. 10, indtil fisken i dolmerne er færdigtilberedt.
Fordel risene i dybe tallerkener sammen med dolmerne, og top med kokossaucen.
Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:
50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker.
Kundekommentarer ()