0
Kåldolmere i kokosmælk
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
savoykålsalt
1 min.
Dolmerne

Sæt saltet vand over at koge til kålen.

Skyl kålen grundigt, og træk bladene fra stokken. Kog bladene i ca. 1 min, så de bliver bløde og medgørlige.

kokosmælkvietnamesisk Pho krydderilimesaltsukker
5 min.
Kokossaucen

Kom kokosmælken i en kasserolle med phokrydderiet, og lad kokosmælken reducere, til den bliver cremet. Smages til med limesaft, salt og lidt sukker.

ris
10 min.
Risen

Tilberedes efter anvisning på pakken.

Sriracha saucehvedemelgulerodskalotteløgrødspættefilet
15 min.
Farsen

Sæt ovnen på 180 grader. Skær fisken i små stykker eller hak med en foodprocessor.

Skræl gulerødderne, pil løget og riv dem på den grove side af et rivejern. Bland det godt sammen med fisken, srirachaen og ½ spsk. mel pr. person. Form kugler på størrelse med et lille æg, placér dem på hver sit kålblad. Fold dem sammen som en forårsrulle og læg dem på et ildfast fad med en størrelse, så dolmerne ligger tæt.

Overhæld dolmerne med kokossaucen og bag retten i ca. 10, indtil fisken i dolmerne er færdigtilberedt.

30 min.
Anretning

Fordel risene i dybe tallerkener sammen med dolmerne, og top med kokossaucen.

Bonusinfo

Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:

50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?