0
Kålkaos
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket oksekød 3-6%løgrød chilihvidløgtomatpuréspidskålfløde 38% (piskefløde)
1 min.
Kød og grønt

Del chilien, fjern de hvide frøskaller og skær den i fine tern. Husk den er stærk, så brug en mængde, der passer dig. Hak løg og chili. 

Sæt en pande med 1/2 spsk. olie pr. person over ved middelvarme. Kom løget på panden, og svits det, til det er let gyldent.

Pres hvidløget, og kom det på panden sammen med hakket oksekød og chili. Steg det hele i 3-4 min.

Kom tomatpuré og salt og peber efter smag i panden, og lad det simre et par minutter.

Skær spidskålen i tynde strimler, og vend dem sammen med kødet på panden. Hæld fløden ved, og steg det hele under omrøring i 3-4 min.

bredbladet persilletomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktail
20 min.
Anretning

Hak persille, og skær tomaterne i mindre stykker. Pynt med begge dele på toppen af retten før servering.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
461 kcal
Fedt:
26,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
15,2 g
Kulhydrat:
16,1 g
heraf sukkerarter:
6,6 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
35,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?