Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en pande med 1 tsk. olie pr. person over ved middelvarme. Hak løg, kom det på panden, og svits det, til det er let gyldent.
Pres hvidløg eller hak det helt fint, og kom det på panden sammen med kødet. Steg det hele i et par minutter.
Halvér cherrytomaterne. Kom tomater, krydderi og piskefløde i retten. Krydr godt med salt og peber. Lad retten stege ved jævn varme i omkring 10 min. under jævnlig omrøring.
Snit imens spidskålen fint, og steg den med det sidste par minutter.
Skær avokadoen i skiver, hak koriander og skær lime i både.
Smag retten til med salt og peber.
Servér med avokado i skiver, koriander og limebåde.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften