0

Kålkaos med kylling - mandag uge 1

Opskriften er udviklet af:
Tilberedningstid:
45 minutter
Allergener:
Fuldkornshvede

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

Kålkaos med kylling

Varm en pande op med olie, og kom skiverne af kylling og spidskål på panden og steg i 3-4 minutter eller indtil den er faldet sammen.

Drys med salt og peber. Kom så fløde og pasta på panden, vend den godt sammen med kålen og kyllingen, og lad hele retten stege videre i 2 minutter.

 

Anretning

Top retten med de halverede cherrytomater og servér karrydressingen dertil.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær