Løgfyld til kartoflerne: Blend forårsløg og hvidløg, klip purløgene og rør det hele sammen med cremefraichen.
Kartofler: Læg kartoflerne i en mikrobølgeovn og giv dem ca. 30 minutter ved medium effekt, så kan det midterste af kartoffelkødet graves ud med en ske. Kom lidt olie, og salt og peber på kartoflerne, når du har gravet kartoffelkødet ud.
Kød: Gør kødet klar, kom lidt salt og peber på og derefter et pænt lag rosmarin. Læg et stykke serranoskine på og lås det fast med en kødnål.
Læg kartoflerne (uden fyld) i et ildfast fad og sæt dem på grillen ved medium varme i 15 minutter. Læg det overskydende kartoffelkød ned i fadet og krydr med salt og peber (det kan bruges som ekstra tilbehør).
Derefter lægger du kalvekødet på grillen. Det skal først grilles med skinkesiden opad og derefter meget kort tid på skinkesiden.
Når kødet er færdigt, lægges det i et ildfast fad eller en bradepande. Tilsæt 2 dl hvidvin og lad hvidvinen næsten koge væk. Mens hvidvinen koger væk, lægger du løgfyldet i dine kartofler, så det lige når at blive varmt.
Server det hele med et smil.
-Meyer
Kommentarer og forslag til opskriften