0

Karrysauterede rosenkål og æbler

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens rosenkålene og halver dem (igennem stokken). Skræl æblerne og skær kødet i store tern. Pil rødløget og skær det i tynde både. Smelt smørret ved middelvarme og tilsæt karryen. Kom løg og rosenkål ved, krydr med salt og peber og sauter ca. 8 min. til løgene er blevet klare og rosenkålene næsten møre. Tilsæt æbleternene og varm sauteen igennem. Smag til og server straks til svinekød, vildt, lam eller okse.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær