0
Karrysuppe med kuller
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Sennep, Selleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løggulerodæblepastinakporrehvidløgmadras karrygrøntsags bouillonkokosmælk
1 min.
Suppe

Skær grøntsager og løg i mindre stykker, og hak hvidløget. Smelt 1/4 spsk. smør pr. person i en gryde, og steg grøntsager og hvidløg i ca. 5 min. Rør 1/4-1/2 tsk. karry pr. person i (alt efter smag). Smag til med salt og peber.

Tilsæt grøntsagsbouillon, kokosmælk og 1,5-2 dl vand pr. person. Lad suppen koge i 15 min., eller indtil grøntsagerne er kogt møre.

kikærter i vandolivenolie, ekstra jomfru
20 min.
Kikærter

Kom kikærterne op i en sigte, skyl dem, og lad dem dryppe af. 

Kom 1 tsk. olivenolie pr. person på en varm pande, og steg kikærterne i 10 min., til de begynder at få farve. Tag kikærterne af panden, og sæt dem til side. 

kullerfilet uden skind
25 min.
Fisk

Kom 1 tsk. olivenolie pr. person mere på den varme pande, og steg torsken i 2-3 min. på hver side. Husk at komme salt og peber på den undervejs. 

30 min.
Suppe

Blend suppen med en stavblender eller i en blender, til den får en cremet konsistens. Tilføj mere vand, hvis du vil have suppen tyndere. Varm derefter suppen forsigtigt op i gryden igen.

persille
35 min.
Anretning

Hak persillen fint. Drys persille over en tallerkenfuld suppe, og spis den sammen med fisk og kikærter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?