0
Karrysuppe med stegt torsk og kikærter

Karrysuppe med stegt torsk og kikærter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Grøntsager

Sæt godt 1/4 liter vand pr. person over at koge til suppen.

Skær løg, gulerod, æble, pastinak og porre i mindre stykker, og hak hvidløget.

løgstor gulerodæblepastinakporrehvidløgGrøntsagsbouillonpulverkokosmælkmadras karry
10 min.
Suppe

Smelt 1/4 spsk. smør pr. person i en gryde, og steg grøntsager og hvidløg i ca. 5 min., når smørret bruser op. Rør karry, salt og peber i.

Kom bouillonpulver og 1/4 liter kogende vand pr. person i gryden, og lad suppen koge i 10 min.

Blend suppen med en stavblender. Rør kokosmælk i til sidst, og smag til med salt og peber.

kikærter
15 min.
Kikærter

Dræn og skyl kikærterne og lad dem dryppe af. Kom 1/2 spsk. olivenolie pr. person på en varm pande, og steg kikærterne i 10 min., til de begynder at få farve.

Tag kikærterne af panden, og sæt dem til side.

torskefilet uden skind
25 min.
Fisk

Kom endnu 1/2 spsk. olivenolie pr. person på den varme pande, og steg fisken i 2-3 min. på hver side til fisken er gennemstegt. Husk at komme salt og peber på den undervejs.

persille
30 min.
Anretning

Varm forsigtigt suppen op i gryden, og smag til med salt og peber.

Hak persillen, og hæld suppen i skåle.

Top med fisk, kikærter og persille.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Næringsindhold pr. person:

Energi:
524 kcal
Fedt:
29,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
11,4 g
Kulhydrat:
27,7 g
heraf sukkerarter:
15,3 g
Kostfibre:
10,2 g
Protein:
31,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?