Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt godt 1/4 liter vand pr. person over at koge til suppen.
Skær løg, gulerod, æble, pastinak og porre i mindre stykker, og hak hvidløget.
Smelt 1/4 spsk. smør pr. person i en gryde, og steg grøntsager og hvidløg i ca. 5 min., når smørret bruser op. Rør karry, salt og peber i.
Kom bouillonpulver og 1/4 liter kogende vand pr. person i gryden, og lad suppen koge i 10 min.
Blend suppen med en stavblender. Rør kokosmælk i til sidst, og smag til med salt og peber.
Dræn og skyl kikærterne og lad dem dryppe af. Kom 1/2 spsk. olivenolie pr. person på en varm pande, og steg kikærterne i 10 min., til de begynder at få farve.
Tag kikærterne af panden, og sæt dem til side.
Kom endnu 1/2 spsk. olivenolie pr. person på den varme pande, og steg fisken i 2-3 min. på hver side til fisken er gennemstegt. Husk at komme salt og peber på den undervejs.
Varm forsigtigt suppen op i gryden, og smag til med salt og peber.
Hak persillen, og hæld suppen i skåle.
Top med fisk, kikærter og persille.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()