Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt godt 1/4 liter vand pr. person over at koge til suppen.
Skær løg, gulerod, æble, pastinak og porre i mindre stykker, og hak hvidløget.
Smelt 1/4 spsk. smør pr. person i en gryde, og steg grøntsager og hvidløg i ca. 5 min., når smørret bruser op. Rør karry, salt og peber i.
Kom bouillonpulver og 1/4 liter kogende vand pr. person i gryden, og lad suppen koge i 10 min.
Blend suppen med en stavblender. Rør kokosmælk i til sidst, og smag til med salt og peber.
Dræn og skyl kikærterne og lad dem dryppe af. Kom 1/2 spsk. olivenolie pr. person på en varm pande, og steg kikærterne i 10 min., til de begynder at få farve.
Tag kikærterne af panden, og sæt dem til side.
Kom endnu 1/2 spsk. olivenolie pr. person på den varme pande, og steg fisken i 2-3 min. på hver side til fisken er gennemstegt. Husk at komme salt og peber på den undervejs.
Varm forsigtigt suppen op i gryden, og smag til med salt og peber.
Hak persillen, og hæld suppen i skåle.
Top med fisk, kikærter og persille.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften