Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde med 2 dl. vand pr. person over at koge sammen med bouillonen. Hæld evt. lidt tør hvidvin i gryden, hvis du har.
Skær kartofler og porrer i grove stykker, og kog dem, indtil de bliver helt møre.
Blend suppen med en stavblender og hæld fløde i, indtil suppen får den rette konsistens.
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
Skær chorizoen i små stykker, og overfør dem til en pande sammen med solsikkekernerne. Varm panden op under omrøring ved middelhøj varme, og steg, indtil fedtet fra pølsen er smeltet og gør kødet og kernerne sprøde.
Pluk bladene fra stilken og snit dem fint.
Hæld suppen i skåle, og top med solsikkekerner, chorizo og persille.
Kundekommentarer ()