0
Kartoffelporresuppe med sprød chorizo, solsikkekerner og persille

Kartoffelporresuppe med sprød chorizo, solsikkekerner og persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

porrebagekartoflergrøntsags bouillonfløde 38% (piskefløde)citron
1 min.
Lav suppen

Sæt en gryde med 2 dl. vand pr. person over at koge sammen med bouillonen. Hæld evt. lidt tør hvidvin i gryden, hvis du har.

Skær kartofler og porrer i grove stykker, og kog dem, indtil de bliver helt møre.

Blend suppen med en stavblender og hæld fløde i, indtil suppen får den rette konsistens.

Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.

chorizosolsikkekerner
10 min.
Steg toppingen

Skær chorizoen i små stykker, og overfør dem til en pande sammen med solsikkekernerne. Varm panden op under omrøring ved middelhøj varme, og steg, indtil fedtet fra pølsen er smeltet og gør kødet og kernerne sprøde.

bredbladet persille
20 min.
Pluk persillen

Pluk bladene fra stilken og snit dem fint. 

25 min.
Anretning

Hæld suppen i skåle, og top med solsikkekerner, chorizo og persille.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?