0
Knasende omelet
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brun mark-champignonspinatkogte kikærter
1 min.
Forberedelse

Rengør svampene, og skær dem i passende stykker. Tør den skyllede spinat i en salatslynge. 

Skyl og dræn kikærter i en sigte. 

brun mark-champignonspinatkogte kikærter
5 min.
Steg svampe, spinat og kikærter

Steg svampene på en varm pande i 1/2 spsk. olie pr. person i 5 min. Kom så spinaten på panden, og steg videre i 1 minut. Hæld kikærterne på panden, og drys med salt og peber. 

ægfrisk mozzarella
15 min.
Æggemasse

Pisk æggene sammen i en skål, og skær osten i mindre stykker.   

Hæld æggemassen på panden til svampe og spinat, og fordel osten ovenpå. Lad omeletten stege færdig ved lavt blus i 5-10 min, til den har sat sig. 

agurkcherry- eller blommetomater
20 min.
Skær grønt

Skær agurk i stave, og læg agurkestave og cherrytomater i en skål til servering. 

25 min.
Anretning

Fordel omeletten på tallerkener, og spis gnavegrønt til.

NB. På billedet er der brugt gedeost, men du får leveret mozzarella ost til opskriften.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
347 kcal
Fedt:
18 g
heraf mættede fedtsyrer:
7 g
Kulhydrat:
16,7 g
heraf sukkerarter:
6,1 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
25,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?