Kokken Christian Kofoed er uddannet på Ruths Hotel i Skagen. Her har han i tre et halvt år lært faget af en af de allerbedste, nemlig kokken Michel Michaud, som har modtaget utallige udmærkelser. Christian har været hele vejen rundt om kokkefagets mange facetter i restauranterne på Ruths Hotel: Gourmetrestauranten, Restaurant Sømærket og Brasseriet.
Selvom brændende kærlighed er Christians livret, og hans største svaghed er smør, så er multen alligevel Christians favoritfisk. Den har saftigt kød og en fantastisk smag og så er det en rigtig sommerfisk, som forlader Danmark om efteråret, når vores farvande bliver køligere.
Er du på de kanter, så tag dig tiden til et godt måltid på Skagen Fiskerestaurant, hvor stemningen fra lystbådehavnen følger med indenfor. I stueetagen er caféen med de gode klassiske fiskeretter. Her ligger også den hyggelige bar. På 1. salen ligger gourmetrestauranten, hvor de store madoplevelser venter: Fisk og skaldyr fra de danske farvande i lækre og spændende kombinationer med årstidens gode råvarer. Du er sikker på at blive en skøn madoplevelse rigere efter besøget på Skagen Fiskerestaurant.