Højdepunkter i karrieren
Jeg synes, at jeg har været meget privilegeret ved at have stået i lære under Esben Krogh og Mikael Holm på Fakkelgaarden i Kollund. Her fik jeg lov at arbejde med eksklusive råvarer og lære at behandle alle råvarer med respekt. Jeg går meget ind for at lade råvarerne komme til deres fulde ret og arbejder udelukkende med råvarer jeg selv kan stå inde for. Derudover har jeg været med til at lave mad til H.M. Dronning Margrethe d. 2. og Mærsk Mc-Kinney Møller.
Sidste 3 arbejdspladser
Fakkelgaarden i Kollund, Restaurant Øer, Ebeltoft og Restaurant De 2 Have, Skagen
Hvad er din fiskelivret?
Der er rigtig mange gode retter, men jeg kan især lide Moules Marinières, fordi der bare er noget fedt ved at spise noget så enkelt, men så velsmagende. Og så kan jeg tillade mig at bruge fingrene.
Hvad er dit tidligste minde omkring at spise fisk?
Mit tidligste minde om fisk som en spise, var da min far tilberedte en fisk som vi havde fanget samme dag. Det var her jeg første gang tænkte at fisk var rigtig lækkert.
Hvad er din største fiske-gastronomiske oplevelse?
Sorthummer med selleri, æbler, hasselnødder og sauce på brunet smør og kraftigt reduceret hummerfond.
Hvad er dit bedste råd, når man tilbereder fisk?
Sørg altid for at skaffe frisk fisk, de fleste dårlige fiskeoplevelser kommer af at man har fået gammel fisk. Og derudover skal man hellere tilberede det lige i underkanten, i stedet for at give det for meget. Der er ingen større synd end overtilberedt fisk.
Hvorfor er det især fisken, du har kastet dig over i dit arbejde?
Fordi der er så mange muligheder med fisk. Der er jo et væld af fisk og skaldyr i havet og de kræver alle sammen hver deres særbehandling.
Hvor tit spiser du selv fisk?
Jeg spiser gerne fisk så tit jeg kan, så det kan snildt snige sig op på 4 gange i løbet af en uge.
Læs mere om Restaurant de 2 have - Skagen Gren HER
Følg Restaurant de 2 have - Skagen Gren på Facebook HER