VILDT er vildtkogebogen til dig, der ønsker at få vildtkød med på hverdagsrepetoiret. Med smukke, stemningsfulde fotos og enkle, let forståelige opskrifter hives det at spise vildt ned på jorden - og så er det ikke så vigtigt, om dyrene er nedlagt af dig selv eller købt i supermarkedet. Ønsker du at give dig i kast med kendte klassiker i nye klæder giver bogen dig opskrifter på f.eks. fasanfrikasse, thai-curry med vildand, kebab af rådyr, lørdagsdue, tarteletter med fasan og pizza med marineret dyrekød. Og ønsker du at prøve noget helt nyt, er der rig mulighed med f.eks. butterbeanssalat med vildand, den hvidvinsmarinerede dyrefilet med hele peberkorn og korianderfrø, de vietnamesiske sommerruller med stegt fasan, perleotto med due og smørrebrød med vildt.
Opskrifterne i VILDT er med 4 slags af det mest almindelige vildt: fasan, due, and og hjort – dem, du også kan finde i køledisken, hvis du ikke lige er ven med en jæger eller selv går på jagt. Med få tommelfingerregler kan du tilberede vildt, så kødet altid bliver mørt og saftigt. Du behøver hverken særlige forkundskaber eller uoverskuelige stegetabeller - det er meget mere enkelt og nemt - og der er succesgaranti, ligegyldigt hvilket dyr du skal tilberede.
85 opskrifter på lækre retter med vildt. Med stemningsfulde fotos og enkle opskrifter hives det at spise vildt ned på jorden - og så er det ikke så vigtigt om dyrene er nedlagt af dig selv eller købt i supermarkedet (eller hos Skagenfood).