0

Dan Cassebaum, Restaurant Fusion Aalborg

Efter flere år rundt om i Europa er kok Dan Blichtfeldt Cassebaum vendt tilbage til Nordjylland.

Dan Cassebaum, Restaurant Fusion Aalborg

Drømmen gik i opfyldelse

Dan Blichtfeldt Cassebaum er 35 år og oprindeligt fra Aalborg."Det har altid været min drengedrøm at blive kok. Og drømmen gik i opfyldelse, da jeg blev uddannet fra Restaurant Fyrtøjet i Jomfru Ane Gade i Aalborg", fortæller han. Herefter gik turen til ophold i både ind- og udland: Han lærte om det franske køkken på Restaurant Nouvell på Gammel Strand i København. Det Danske Hus i Paris og Restaurant Tures i Stockholm fik glæde af det danske kokketalent, og erfaringen blev suppleret på Park Hotel i Glostrup, hvor han arbejdede sammen med restaurantchef Jan Resstauf.

De gode råvarer

Kronen på værket var, da Dan Blichtfeldt Cassebaum tiltrådte jobbet som souschef på Søllerød Kro, hvor han fik æren af at arbejde sammen med Jacob de Neergaard i to og et halvt år. Men Nordjylland trak – og her lever stillingen som chefkok hos Restaurant Fusion til fulde op til Dan Blichtfeldt Cassebaums egne krav om høj kvalitet.

Kontakt

Du kan læse mere om Restaurant Fusion her: www.restaurantfusion.dk

 

Opskrifter af Dan Cassebaum, Restaurant Fusion Aalborg:

Ingen opskrifter