0

Michel Michaud, Ruths Hotel i Gl. Skagen

Michel Michaud er noget af det tætteste vi kommer på en superstjerne i dansk gastronomi. Han har bl.a. været køkkenchef ved Falsled Kro, Kong Hans Kælder og Søllerød Kro. Han fik tildelt en stjerne i Guide Michelin, da han drev sin egen restaurant i Frankrig, og efterfølgende ved Søllerød Kro i 1987. I dag er Michel Michauds kokkekunst et af de store trækplastre ved Ruths Hotel i Skagen.

Michel Michaud, Ruths Hotel i Gl. Skagen

I 2005 blev han af kolleger kåret som Kokkenes Kok - som er den ypperste udmærkelse for kokke i Danmark, og i 2008 blev han ridder af den franske fortjenstorden Mérite Agricole.

Er du til smagsoplevelser i gourmet-klassen, står gourmetrestauranten på Ruths Hotel for det ypperste i Nordjylland: Her forfører Michel Michaud dine smagsløg med udsøgte retter af de bedste råvarer fra sæsonen - tilberedt efter klassiske gastronomiske principper i international topklasse. Et besøg hos gourmetrestauranten på Ruths Hotel i Skagen er altid en stor oplevelse.

"Det er en fornøjelse at byde velkommen på vores brasserie, som er et lille stykke afslappet Frankrig i Gl. Skagen. Her kan man gå direkte ind fra gaden, og tage for sig af de små retter og mindre menuer, som indtages med hygge og højt humør som en vigtig del af ingredienserne. Hvis du vil prøve en anden fransk tradition end gourmetrestauranten, er du kommet til rette sted. Her er der ingen duge på bordene eller plads til fine fornemmelser, men masser af gode smagsoplevelser til alle, når man bare lige vil have en hurtig bid af det franske køkken. Bon Appetit" - Michel Michaud

Kontakt

Du kan booke overnatning, spa-ophold og naturligvis en kulinarisk oplevelse på Ruths Hotel ved at trykke her: www.ruths-hotel.dk

Opskrifter af Michel Michaud, Ruths Hotel i Gl. Skagen:

Ingen opskrifter