0

Thomas Mathiesen, Grilleriet i Aalborg

Kok og grillmester på Grilleriet Aalborg. Thomas’ madstil er præget af, at han har været ansat i Sydfrankrig, så han kombinerer det bedste fra det franske og det danske køkken. Og så er den gode råvare altid i centrum!

Thomas Mathiesen, Grilleriet i Aalborg

Karriere:
1999 - Udlært kok fra D’Angleterre
Herefter har han været kok på restauranten på Auberge Dé Tourrettes i Sydfrankrig og siden bestyrer af gourmetbutikken Grand Fromage i Århus. Han blev køkkenchef på Hotel Randers, inden han i 2011 fandt vej til Grilleriet Aalborg.

Hvorfor kokkefaget?
Thomas har altid villet være kok, så enkelt kan det siges – og han lægger ikke skjul på, at det har været helt naturligt for ham, at han i dag står bag gryderne til hverdag. Sådan var det ment – og sådan blev det!

Yndlingsfisk
- Multe! Den er så fantastisk fast i kødet, og smagen er også rigtig fin. Den bedste måde at tilberede den er og bliver skindstegt med lidt friske urter. Ikke for mange dikkedarer, siger Thomas.

Yndlingsskaldyr
Jomfruhummeren lander øverst på favoritlisten, når Thomas skal vælge. Den sødme, der er i smagen, falder lige i hans smag og overskygger alt andet.

Opskrifter af Thomas Mathiesen, Grilleriet i Aalborg:

Ingen opskrifter