0

Kokotter med spinat, pastinak, tomat og æg

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne, del dem i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe godt af. Hak hvidløget fint, kom det ned til pastinakkerne sammen med fløde og blend det til en glat masse. Skyl spinaten godt og sauter den ca. 5 min. i en smule olie. Smag til med salt og peber og kom den i 4 kokotter. Fordel pastinakpuréen ovenpå og bred den ud til et glat lag. Læg en tyk skive tomat oveni og drys med salt og peber. Slå til sidst et æg ud i hver kokotte og bag dem ved 200°C i ca. 12 min. til æggene er stivnede. Server som frokostret med godt brød til eller som tilbehør til alle typer kød.

Kommentarer og forslag til opskriften