0
Mør okse i indisk sovs med saltet yoghurt og bagte løg med spidskål

Mør okse i indisk sovs med saltet yoghurt og bagte løg med spidskål

Opskriften er udviklet af:
Uden tilsat sukker Kassen
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Uden tilsat sukker
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

yoghurt naturel 0,5%korianderkikærterløgspidskål
1 min.
Salaten

Forvarm ovnen til 225 grader. 

Halvér løget (lad skrællen blive på), og skær kålen i tykke skiver på den korte led. 

Læg løg og spidskål på en bageplade dækket med bagepapir sammen med kikærterne. Bag dem i ca. 15 min., indtil kål og løg har fået godt med farve og føles møre.

Hak korianderen groft. Kom den i en stor skål sammen med yoghurten, og krydr med salt.

Pil skrællen af løget, og vend løg, kikærter og kål rundt i yoghurtdressingen. 

sous vide oksekødIndisk karrysovs
20 min.
Karryen

Kom væden fra kødet op i en kasserolle sammen med karrysovsen, og varm den stille og roligt op. Skær kødet i bidder, kom dem i sovsen, og servér, ligeså snart retten er varmet godt igennem.

30 min.
Anretning

Servér karryretten med den bagte salat. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
2160 kjl/516 kcal
Fedt:
22 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,6 g
Kulhydrat:
35 g
heraf sukkerarter:
9,3 g
Kostfibre:
13 g
Protein:
37 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?