Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Skær løgene i skiver, riv squashen groft på et rivejern, og skær peberfrugterne i strimler.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i 1/2 tsk. olie pr. person på en pande ved høj varme i ½-1 min. på hver side.
Tag koteletterne af, kom olie på panden, og svits løg og champignoner i 2-3 min.
Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad.
Pres hvidløget, og kom det sammen med de flåede tomater, fløde og krydderiet i fadet.
Grøntsagerne skal bage i ovnen i 20-25 min. Når der er gået 10 min., tages fadet ud af ovnen, koteletterne puttes ned i fadet, så de dækkes af sovsen, og fadet sættes i ovnen igen det sidste stykke tid.
Kør blomkålen til blomkålsris i en foodprocessor.
Blomkålsrisene kan spises, som de er. Alternativt kan de overhældes med kogende vand, trække 3-5 min., og derefter drænes for vand.
Server en kotelet sammen med blomkålsris og sauce fra fadet.
Oregano 15%
Timian 15%
Sød paprika. 60%
chili pilver 10%
Oregano
Kommentarer og forslag til opskriften