0
Krebinetter med råkost
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket grisekød 6-9%hytteostkikærtemel
1 min.
Krebinetter

Rør svinekød, hytteost, 2/3 af kikærtemelet, 1/4 tsk. salt pr. person og peber efter smag sammen, og form 1 krebinet pr. person.

Kom resten af kikærtemelet på en tallerken, og vend krebinetterne deri.

Varm en stegepande med 1/2 spsk. olie pr. person op til mellemhøj varme, og svits krebinetterne på hver side i 3-4 min. Skru ned på middel varme, og steg dem i yderligere 3-4 min. på hver side.

appelsinæblecidereddikedijonsennepflydende honning
10 min.
Sennepsdressing

Ryst følgende pr. person sammen til en dressing: 1 spsk. olivenolie, saft af 1/4 appelsin, 1/4 spsk. æblecidereddike, 1/2 tsk. dijonsennep, 1/4 tsk. flydende honning og en knsp. salt.

gulerødderspidskålappelsinæble
15 min.
Råkost

Skræl gulerødderne, og riv dem groft eller snit dem fint. Snit spidskålen fint, og skær æble og appelsin ud i tern.

Kom gulerødder og spidskål i en skål, og vend begge dele med sennepsdressingen. Vend derefter æble- og appelsintern i.

25 min.
Anretning

Spis en krebinet sammen med råkost med sennepsdressing.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
513 kcal
Fedt:
29,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,3 g
Kulhydrat:
28,3 g
heraf sukkerarter:
19,8 g
Kostfibre:
7,6 g
Protein:
30,2 g