Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rør svinekød, hytteost, 2/3 af kikærtemelet, 1/4 tsk. salt pr. person og peber efter smag sammen, og form 1 krebinet pr. person.
Kom resten af kikærtemelet på en tallerken, og vend krebinetterne deri.
Varm en stegepande med 1/2 spsk. olie pr. person op til mellemhøj varme, og svits krebinetterne på hver side i 3-4 min. Skru ned på middel varme, og steg dem i yderligere 3-4 min. på hver side.
Ryst følgende pr. person sammen til en dressing: 1 spsk. olivenolie, saft af 1/4 appelsin, 1/4 spsk. æblecidereddike, 1/2 tsk. dijonsennep, 1/4 tsk. flydende honning og en knsp. salt.
Skræl gulerødderne, og riv dem groft eller snit dem fint. Snit spidskålen fint, og skær æble og appelsin ud i tern.
Kom gulerødder og spidskål i en skål, og vend begge dele med sennepsdressingen. Vend derefter æble- og appelsintern i.
Spis en krebinet sammen med råkost med sennepsdressing.
Kundekommentarer ()