Historien bag den klassiske ret sauté Stroganoff går tilbage til det 19. århundrede i Rusland. Retten blev opkaldt efter den velhavende russiske aristokrat, Greve Pavel Stroganoff, hvis familie hævdes at have skabt opskriften.
Greve Stroganoff levede i det 19. århundrede og var kendt for at være en stor tilhænger af kunst og gastronomi. Historien siger, at han var blevet syg og havde brug for en letfordøjelig og velsmagende ret. Hans kok, Charles Brière, er ofte krediteret for at have skabt sauté Stroganoff som en skånsom, smagfuld løsning.
Sautée Stroganoff blev gradvist kendt uden for Rusland og spredte sig til andre dele af Europa og verden
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()