0
Krondyrpølse i sommerbulgur med saltet yoghurt

Krondyrpølse i sommerbulgur med saltet yoghurt

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
forårsløgsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailspidskålhvidløg
1 min.
Grøntsagerne

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pil forårsløget, og skyl tomaterne og spidskålen. Halvér tomaterne, og skær spidskålen i kvarte. Spred grøntsagerne samt det hele hvidløg ud på en bageplade dækket med bagepapir. Bag grøntsagerne uden olie i ca. 15. min, indtil de har fået godt med farve.

bulgur
10 min.
Bulguren

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte. Hvis bulguren klistrer lidt, kan man med fordel skylle den under koldt vand.

yoghurt 3,5 %
15 min.
Yoghurten

Kom yoghurten i en skål. og krydr den med salt. Lad den stå ved stuetemperatur.

pølse
20 min.
Pølserne

Kom pølserne på en pande med lidt olie, og steg dem over middel varme i 5-8 min., indtil de har fået en flot stegeoverflade.

citronolivenolie, ekstra jomfru
25 min.
Bulguren

Når grøntsagerne er bagt færdige, skæres de i mundrette stykker (hvidløget presses ud af skrællen), og vendes i bulguren med 2 spsk. olie pr. person. Smages til med salt, peber, revet citronskal og citronsaft.

30 min.
Anretning

Servér bulguren samme med den saltede yoghurt og de stegte pølser.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?