Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Lav en syltelage af 1,5 dl. lys eddike (gerne æblecidereddike), 1,5 dl. vand og 3/4 dl. honning. (Vil du helst bruge sukker, skal du bruge 1,5 dl. sukker).
Skær løgene i tynde både, og dæk dem med syltelagen.
Skær blomkålen ud i buketter. Varm en pande op ved mellem varme, og tilsæt 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Steg buketterne stille og roligt, til de har taget godt med farve. Lige inden blomkålen er færdig, tilsætter du krydderblandingen, og lader den stege med et minuts tid. Krydr med lidt salt.
Dræn og skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Kom dem herefter op i en gryde sammen med 1/4 spsk. olivenolie pr. person. Varm godt igennem over mellem blus, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Lun æggewrapsene kort i ovnen i ca. 2 min.
Anret wraps på en tallerken med blomkål, kikærter, syltede løg, stykker af kotaost og salat.
Velbekomme!
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Kundekommentarer ()