Kartoflerne sættes over at koge i godt saltet vand.
Dilden skylles, herefter snittes bladene, og den møre del af stilkene snittes mellemfint. Put resten af stilkene over i kartoffelgryden til at give smag.
Snittebønnerne skylles, og skæres i 2 cm brede splitter på skrå.
Når kartoflerne er næsten møre, kommes bønnerne ned i gryden til dem, og simrer med i 5-7 minutter.
Kødet æltes sammen med porchetta-krydderiet samt salt og peber.
Kødet formes til to små karbonader pr. person. Et stykke bacon vikles rundt om hver karbonade, og fæstnes med kødnåle eller tandstikkere.
Karbonaderne steges i smør en 5-6 minutter på hver side, til de lige er gennemstegte.
Når kartofler og bønner er færdigkogte, drænes de i en sigte, og hældes tilbage i gryden sammen med fløden. Lad det koge ind til fløden tykner en smule, og vend dilden ned i gryden. Smag til med godt med peber og salt.
Servér karbonaderne og de cremede grøntsager sammen på et fad.
~Velbekomme~
Porchetta krydderi indeholder:
Timian, fennikelfrø, rosmarin, hvidløg, salvie, sort peber, havsalt - lige dele af hver
Kundekommentarer ()