0
Krydrede hotdogs med coleslaw og frisk frugt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Tænd ovnen på 200 C eller gør din grill klar.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Pølser

Tag en stor pande, og sæt den over medium varme.

Kom lidt olivenolie på, og steg pølserne i 12-15 min. ved at vende dem undervejs, til de er gennemstegte. 

snittet kål & gulerodgroft saltsort pebercoleslaw dressing
3 min.
Coleslaw

Tag en skål, og kom coleslaw dressing i. Vend det snittede grønt i. Smag til med salt og peber. 

melonmandler
9 min.
Melon og mandler

Skær melonen i skiver, og anret dem på et fad.

Rist mandlerne i ovnen i 5 min., og hak dem groft.

Jalm&B - Brioche pølsebrød
12 min.
Pølsebrød

Kom pølsebrødene i ovnen, og varm dem som angivet på pakken i 1-2 min. 

Tjek, om pølserne er ved at være færdige.

20 min.
Anretning

Server straks, og anret med pølserne i brødet, cremet coleslaw og hakkede ristede mandler på toppen. Slut af med et saftigt og frisk stykke melon.

Bonusinfo

Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.

Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.

Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?