0
Krydrede hotdogs med coleslaw og frisk frugt

Krydrede hotdogs med coleslaw og frisk frugt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Tænd ovnen på 200 C eller gør din grill klar.

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
1 min.
Pølser

Tag en stor pande, og sæt den over medium varme.

Kom lidt olivenolie på, og steg pølserne i 12-15 min. ved at vende dem undervejs, til de er gennemstegte. 

snittet kål & gulerodgroft saltsort pebercoleslaw dressing
3 min.
Coleslaw

Tag en skål, og kom coleslaw dressing i. Vend det snittede grønt i. Smag til med salt og peber. 

melonmandler
9 min.
Melon og mandler

Skær melonen i skiver, og anret dem på et fad.

Rist mandlerne i ovnen i 5 min., og hak dem groft.

Jalm&B - Brioche pølsebrød
12 min.
Pølsebrød

Kom pølsebrødene i ovnen, og varm dem som angivet på pakken i 1-2 min. 

Tjek, om pølserne er ved at være færdige.

20 min.
Anretning

Server straks, og anret med pølserne i brødet, cremet coleslaw og hakkede ristede mandler på toppen. Slut af med et saftigt og frisk stykke melon.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.

Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.

Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.