Lad os starte med
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken ud i mindre portionsstykker, og dup dem med køkkenrulle.
Drys med lidt salt og med krydderiblandingen. (Gem evt. lidt krydderi til dressingen.) Gnid det godt ind i fisken, og lad den stå, til du har lavet dressing og grønt.
Bland creme fraiche med lidt revet limeskal, salt og peber. Hvis der
er noget krydderi tilbage, kan du også komme det i dressingen.
Hak koriander, kom halvdelen op i creme fraichen, og lad det stå og trække.
Skær avokado i tern. Skær salat i mindre stykker.
Skær lime ud i både, og anret det hele på et fad.
Placer også resten af korianderen på fadet.
Steg fisken i 2 min. på den ene side på en stor pande over middelhøj varme. Vend fisken, steg i 2 min., og tag fisken af panden.
Anret fiskestykkerne på et fad med en gaffel, som man kan bruge til at plukke fisken i mundrette bidder til tacoen. Dæk med folie for at holde fisken lun.
Rengør panden fra før, og varm den op igen ved højeste varme. Steg tortillaerne uden brug af fedtstof i 1-2 min. på hver side, til de bliver bløde.
Hold dem lune i et viskestykke indtil servering.
Server tortillas med fisk, grønt og dressing, og sammensæt jeres egen taco. Velbekomme.
Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.
Kundekommentarer ()