Start med at finde en stor gryde frem, og tilsæt en smule olivenolie. Sautér krydderblandingen af i olien et minuts tid.
Tilsæt så hakkede tomater, kokosmælk, røde linser og lidt salt. Lad det hele simre under låg i ca. 20 min. til linserne er helt møre. Tilsæt gerne lidt vand undervejs, hvis gryden er ved at koge tør.
Skyl grønkål og spinat grundigt. Fjern de groveste stilke på begge dele.
Pluk kålen ud i mundrette bidder, og skær spinaten i strimler.
Steg grønkålen på en meget varm pande i en smule olie i 2-3 min., til den har taget lidt farve og er blevet mør. Krydr med lidt salt.
Lige inden servering vender du ærter og drænede kikærter ned i gryden, og lader dem varme igennem. Smag til en sidste gang.
Anret linserne i bunden af en dyb tallerken med grønkål og rå spinat ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()