0
Krydret svinekam med nudler, glaskål og brøndkarse

Krydret svinekam med nudler, glaskål og brøndkarse

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Durummel, Nødder, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kotelet af grisgrøn karrypasta
1 min.
Koteletter

Start med at skære svinekødet i tynde strimler og vend dem med karrypastaen. Lad dem ligge og trække til senere.

 

nudler
5 min.
Nudler

Sæt en stor gryde letsaltet vand over at koge og kog herefter nudlerne efter anvisning på posen.

 

glaskålrødløgbredbladet persillebrøndkarse
10 min.
Glaskål

Skræl glaskål og rødløg.

Skyl persille og brøndkarse forsigtigt.

Snit rødløg og glaskål i tynde strimler - og pluk persillen ud i blade. 

Skær brøndkarsen igennem et par gange med en skarp kniv. 

rødløgnudlerkotelet af grisbredbladet persille
20 min.
Koteletter

Varm en stor pande (gerne en wok) op ved højeste varme. 

Tilsæt lidt olie og steg svinekødet hårdt og kort - ca. 2-3 min. Tilsæt herefter rødløgene og lad dem stege med et par minutter.

Træk panden af varmen og vend det hele sammen med de drænede nudler og persillen.

Smag til med salt og friskkværnet peber - eller lidt soya hvis du har.

glaskål
30 min.
Anretning

Anret nudlerne i en dyb tallerken med glaskål og brøndkarse ovenpå.

Velbekomme!

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?