Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at koge risene efter anvisning på pakken. Så snart de er møre, breder du dem ud på en stor tallerken eller fad, så de kan dampe af og køle en smule.
Kom fiskesaucen op i en skål. Tilsæt ca. samme mængde limesaft, fintrevet hvidløg og et drys sukker. Bland det godt sammen.
Hak korianderen groft igennem, både stilke og blade.
Kom kødet op i en skål sammen med krydderblanding og lidt salt. Rør grundigt rundt og form små flade kødboller.
Varm en pande eller wok op ved høj varme og steg dem gyldne og sprøde i en god mængde olie. Ca. 4-5 min i alt.
Rengør panden/wokken fra før og varm den op igen ved høj varme. Tilsæt en smule olie og slå æggene ud heri. Rør let rundt i dem, så de begynder at sætte sig og tilsæt så risene. Steg under omrøring 3-4 min og krydr med lidt salt.
Anret ris, kød og snittet grønt i en dyb tallerken. Rør rundt i marinaden og kom den over ris og grønt. Slut af med et drys koriander.
Velbekomme!
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()