Krydr kødet med salt på begge sider og gem til senere.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet (det behøver ikke at koge) og vær opmærksom på at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.
Skræl glaskålen og skyl den grundigt sammen med æblet. Skær grøntsagerne i grove tern.
Skyl estragonen grundigt og hak den groft.
Hæld creme frisken i en skål, tilsæt estragonen og smag den til med salt og eddike.
Lige før servering vendes glaskålen og æblet rundt i dressingen.
Smør sennepen rundt på alle sider af kødet og drys raspen ligeledes.
Varm en pande op ved middelhøj varme og steg koteletterne i 2 tsk. olie pr. person i ca. 3-4 min på hver side. Lad kødet hvile i 5 min. og skær det i tykke skiver.
Servér kødet med glaskålssalaten og de kogte kartofler.
Kundekommentarer ()