0
Krydret svinekotelet med glaskålssalat og nye danske kartofler

Krydret svinekotelet med glaskålssalat og nye danske kartofler

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kotelet af gris
1 min.
Kødet

Krydr kødet med salt på begge sider og gem til senere.

kartofler
3 min.
Kogte kartofler

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.

Kom kartoflerne i vandet (det behøver ikke at koge) og vær opmærksom på at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.

glaskålrødt æbleestragoncreme frisk 9%eddike
10 min.
Salaten

Skræl glaskålen og skyl den grundigt sammen med æblet. Skær grøntsagerne i grove tern.

Skyl estragonen grundigt og hak den groft.

Hæld creme frisken i en skål, tilsæt estragonen og smag den til med salt og eddike.

Lige før servering vendes glaskålen og æblet rundt i dressingen.

sennepraspolivenolie, ekstra jomfru
20 min.
Kødet

Smør sennepen rundt på alle sider af kødet og drys raspen ligeledes.

Varm en pande op ved middelhøj varme og steg koteletterne i 2 tsk. olie pr. person i ca. 3-4 min på hver side. Lad kødet hvile i 5 min. og skær det i tykke skiver.

30 min.
Anretning

Servér kødet med glaskålssalaten og de kogte kartofler.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
594 kcal
Fedt:
25,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,1 g
Kulhydrat:
49,5 g
heraf sukkerarter:
11,1 g
Kostfibre:
11,9 g
Protein:
35,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?