0

Krydret tomatsauce med lange og kikærter

Opskriften er udviklet af:

Fremgangsmåde

First thing's first!
  • Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 
Fremgangsmåde

Tomatsauce

  • Snit løg, hvidløg og peberfrugt fint
  • Steg i lidt olie på en stor pande og tilsæt ras el hanout og rosiner. Lad det stege ved lav varme i 5 minutter
  • Tilsæt kikærter (med væde) og flåede tomater. Lad det koge i ca. 15 minutter
  • Smag til med salt og peber

Fisk

  •  Skær fisken i mindre stykker og tilsæt i den varme tomatsovs - fisken skal koge med i ca. 10 minutter

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.