Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Skær broccoli i mundrette buketter.
Skær porre og gulerødder i mindre stykker. Det er vigtigt, at stykkerne ikke er alt for store, så de bliver ordentligt møre.
Sæt vand over at koge i en lille gryde til broccoli.
Kom gulerødder og porre i bunden af et ildfast fad, og drys halvdelen af krydderiet ud over. Drys med salt og peber, og hæld fløde og 0,25 dl. vand pr. person i fadet. Bag grøntsagerne i ovnen i 15 min. Skær fisken i portionsstykker. Krydr fisken med resten af krydderiet, og placer herefter fisken ovenpå grøntsagerne. Lad fisken bage med i yderligere 12-15 min., indtil den er gennembagt.
Kog broccoli i ca. 2 min., så den stadig har bid.
Server fisken med gulerødder og porre ved siden af, sauce fra fadet henover og broccoli til.
Kundekommentarer ()