Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Kom hasselnødderne i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i 8-12 min., til de er gyldne.
Nip enderne af bønnerne.
Skær fisken i portionsstykker.
Skær bladselleri i små stykker, og læg dem i det ildfaste fad sammen med hasselnødder og tørrede tranebær.
Rør en dressing af dijonsennep, fløde, yoghurt, og følgende pr. person: 1/2 spsk. lys balsamico, 1/4 tsk. honning, 1/2 tsk. salt og en lille knsp. cayennepeber.
Dyp kødsiden af fiskestykkerne godt i dressingen, og læg derefter fiskestykkerne ovenpå grøntsagerne med skindsiden opad. Sæt fadet i ovnen i 20 min.
Når fisken er færdig, trækkes skindet af og kasseres.
Vend de nippede bønner med olie, salt og peber. Drys evt. også bønnerne med lidt cayennepeber.
Læg dem på en bradepande med bagepapir, og sæt dem i ovnen sammen med fisken. Vend lidt rundt i bønnerne undervejs, og lad dem bage med, til fisken er færdig, evt. lidt længere.
Server fisken direkte i fadet med bønnefritter til.
Kundekommentarer ()