Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten
Skær fisken i portionsstykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Kør blomkålen til ris i en foodprocessor.
Skær tomaterne i mindre stykker, og hak purløget så fint som muligt.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike, og lidt salt pr. person i en skål. Tilsæt revet citronskal, purløg og tomater, og lad det trække lidt.
Skyl kålen grundigt, og flæk den i 8 dele. Varm en pande op ved middelhøj varme, og steg kålen i ca. 3 min. på begge flade sider i 1/2 spsk. olie pr. person. Den må gerne få godt med farve. Krydres med salt og citronsaft.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Skær avokadoen i mundrette stykker.
Vend blomkålsris og avokadostykker ned i salaten, og smag til med salt, peber og eddike eller citronsaft.
Servér fisken sammen med salaten og de stegte spidskål.
Kundekommentarer ()