0
Kuller med stegt spidskål
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten

kullerfilet uden skind
1 min.
Fisk

Skær fisken i portionsstykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.

blomkål
3 min.
Blomkålsris

Kør blomkålen til ris i en foodprocessor.

tomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailpurløgcitron
5 min.
Salaten

Skær tomaterne i mindre stykker, og hak purløget så fint som muligt.

Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike, og lidt salt pr. person i en skål. Tilsæt revet citronskal, purløg og tomater, og lad det trække lidt.

rødt spidskålcitron
10 min.
Kål

Skyl kålen grundigt, og flæk den i 8 dele. Varm en pande op ved middelhøj varme, og steg kålen i ca. 3 min. på begge flade sider i 1/2 spsk. olie pr. person. Den må gerne få godt med farve. Krydres med salt og citronsaft.

20 min.
Fisk

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

avokadoblomkål
25 min.
Salat

Skær avokadoen i mundrette stykker.

Vend blomkålsris og avokadostykker ned i salaten, og smag til med salt, peber og eddike eller citronsaft. 

30 min.
Anretning

Servér fisken sammen med salaten og de stegte spidskål.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
594 kcal
Fedt:
23,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
5 g
Kulhydrat:
48,2 g
heraf sukkerarter:
13,2 g
Kostfibre:
11,8 g
Protein:
41,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?