0
Kulmule en papilotte med champignon, broccoli og tomat

Kulmule en papilotte med champignon, broccoli og tomat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmulefilet uden skindsalt
1 min.
Fisken

Forvarm ovnen til 140 grader.

Skær fisken i portionsstørrelser, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.

ris
3 min.
Risene

Skyl risene i rigeligt vand for at fjerne stivelsen, så risene ikke bliver grødet. Bring risene i kog en gryde med låg på i ca. 1 dl. letsaltet vand pr. person. Når vandet koger, røres der én enkelt gang i risene, og der skrues helt ned for blusset. Når vandet er fordampet efter ca. 5-10 min. slukkes blusset. Lad risene hvile med låg på i 5 min. før brug.

champignonstomaterbroccoliforårsløg
5 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af forårsløget, skær stokken fra broccolien, og skyl dem grundigt sammen med tomaterne og champignonerne. Skær det hele i mundrette stykker.

Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne (undtagen tomaterne) i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Smages til med salt, lidt eddike og peber.

creme fraiche 18%
15 min.
Pakkerne

Her skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel fisk, creme fraiche og grøntsager på bagepapirsstykkerne, træk derefter alle siderne op omkring indholdet og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter. Bages i ca. 12 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.

40 min.
Anretning

Servér fiskepakkerne med de kogte ris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?