0

Kylling i pestosovs - tirsdag uge 7

Fremgangsmåde

kyllingebrystløghvidløgspinatbasilikum pestomascarponeMini mælkbouillon (høns)brune ris
Kylling i pestosovs - tirsdag

Kog de brune ris som anvist på posen.

Hak løg og hvidløg fint, og skær kyllingen ud i mundrette bidder.

Varm en pande op med olivenolie, og svits kyllingestykkerne ved høj varme i ca. 3-4 min., til de er gyldne.

Skru ned til middelvarme, kom løg og hvidløg på panden, og svits i 2 min.

Tilsæt så de resterende ingredienser på panden, og rør godt rundt. Lad retten simre i 7-8 min., og smag til med salt og peber.

Spæd evt. med lidt ekstra vand eller mælk, hvis nødvendigt.

Kør broccolibuketterne til helt små stykker i en foodprocessor, eller hak det helt fint. 

Gem halvdelen af de brune kogte brune ris og broccolirisene i hver sin bøtte til i morgen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.