Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær græskaren i tern og spred ud på bagepladen og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.
Hak løgene i tynde strimler og overfør til en stor gryde med 1 tsk. olie pr. person. Krydr løgene med salt og steg dem under jævnlig omrøring i ca. 10 min., indtil de bliver helt karamelliserede.
Skær kyllingen i ca. 2x2 cm stykker og krydr med salt.
Kom krydderiblandingen i løgene og rist yderligere 1 min. under omrøring.
Tilsæt tomatpassataen og få retten op at simre. Blend sovsen med en stavblender.
Kom kyllingen, kikærterne og græskaren i ca. 5 min. før servering, så kyllingen bliver tilberedt. Smag til med salt og peber.
Hak korianderen og hvidløget fint og kom i en skål sammen med 1 tsk. olie pr. person.
Del dejkuglerne i lige store stykker, og rul dem helt tyndt ud på et godt melet bord.
Tag en stor pande, og varm den op til højeste varme. Steg fladbrødene et eller to ad gangen, ca. 2-3 min. på hver side. De må gerne tage godt med farve. Pensl brødene med korianderolien, og drys med lidt salt. Opbevar dem i et fugtigt klæde indtil servering.
Servér kyllingeretten i dybe tallerkener med fladbrødene.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften