Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær kyllingekødet i tern. Fjern kernehuset fra peberfrugterne, og skær dem i store tern. Rengør champignonerne, og halver dem, hvis der er nogle store iblandt. Fordel grøntsager og kylling i et jævnt lag i et ildfast fad eller i et fad.
Pres 2/3 af hvidløg, og rør det sammen med knap 1 spsk. olivenolie pr. person, hoisinsauce og salt og peber efter smag. Pensl indholdet i fadet med marinaden.
Sæt fadet i ovnen i 9-10 min.
Airfryer tip:
Tænd airfryeren på 180 grader. Sæt fadet i airfryeren i 7-9 min. Steg evt. over 2 gange i airfryeren.
Skær broccoli ud i mindre buketter. Læg dem i en gryde, og hæld ca. 1 cm vand i gryden. Krydr buketterne med salt, og damp dem under låg i 4-5 min. eller til de er kogt/dampet, som du ønsker dem.
Pres det sidste hvidløg. Rør hvidløg, tahin og dijonsennep sammen med følgende pr. person til en dressing: Knap 1/4 dl. vand, 1/2 tsk. flydende honning og salt og peber efter smag.
Spis kyllingefadet med tahindippen til.
Kundekommentarer ()