Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte spelten over at koge i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Kog i 10-15 min., til spelten er mør, og dræn derefter overskydende vand væk.
Sæt en stor gryde over på høj varme. Skær kyllingebrystet i strimler. Tilsæt lidt olie, og steg kyllingestrimlerne i ca. 2 min., til de har taget lidt farve.
Krydr med lidt salt og friskkværnet peber under stegningen.
Tilsæt karrysovs og de flåede tomater til kyllingen. Kom evt. lidt ekstra vand ved, så det har konsistens som en tyk suppe. Bring retten i kog, og skru ned på laveste blus, så den simrer.
Skræl guleroden i tynde flager med en kartoffelskræller eller på et mandolinjern.
Bland 1 tsk. olivenolie og eddike pr. kuvert, og smag til med salt, peber og honning (eller sukker). Vend gulerødderne med dressingen, eller server den ved siden af, så man selv kan dosere.
Hak cashewnødderne, og bland dem med gulerødderne.
Skær peberfrugten i mundrette bidder, og kom dem i kyllingegryden. Lad retten småsimre i 1 min. indtil servering, og smag det hele til med salt, peber og sukker.
TIP: Gem evt. lidt peberfrugt som snackgrønt.
Server perlespelt sammen med kyllingegryden og den sprøde gulerodssalat.
Kundekommentarer ()