Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Skær kyllingen ud i tern, kom stykkerne op i en skål, tilsæt paprika kyllingemix og olivenolie, og vend det sammen. Smag til med salt og peber.
Fordel de marinerede kyllingetern på træspyd (hvis du har), læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag i 15-20 min., til stykkerne er gyldne.
Riv agurken på den grove side af et rivejern, og pres væsken ud af den. Vend agurken i tzatzikien, og smag til med lidt ekstra salt. Gem halvdelen til onsdag.
Vend spidskål, radiser og ærter (altsammen preppet søndag) sammen med dressingen. Gem halvdelen af salaten i en bøtte i køleskabet. Den skal du bruge i morgen onsdag.
Halvér pitabrødet, og lun det på brødrister eller i ovnen i et par minutter
Servér kyllingespyddene og tzaziki sammen med salat og ½ pitabrød pr. pers.
Paprika kyllingemix indeholder: 50% sød paprika, 15% oregano, 15% tørret persille, 10% sort peber, 10% Piment d'Espelette
Kommentarer og forslag til opskriften