Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Pil løg, og hak fint. Skær kyllingen i grove tern på et separat skærebræt.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingestykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person, så de får godt med farve. Skru ned for varmen, og tilsæt krydderiblandingen og halvdelen af løget. Steg i yderligere 3 min. under omrøring. Hæld tomatsovsen i, og lad retten simre i 10 min. Sovsen skal reducere helt ind, så den ikke flyder ud, når den serveres på tacoen. Smages til med salt og peber.
Skyl squashen grundigt, og afdryp for vand. Skær den i fine tern, og vend dem med resten af løget, et par dråber olie og lidt salt.
Riv osten på den grove side af et rivejern, og kom den i en skål.
Hiv blade af dit spidskålshoved, så du får 2 forholdsvis store blade pr. person.
Anret kyllingesovsen på spidskålsbladene med creme fraiche, squashsalat og ost henover.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften