Skræl skorzonerrødderne, og pil det yderste lag af porren. Flæk porren, og skyl den grundigt sammen med skorzonerrødder, tomater og svampe.
Skær det hele i mundrette stykker.
Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil de får lidt farve og bliver lidt møre. Krydr med salt og peber.
Forvarm ovnen til 140 grader. Krydr fisken godt med salt.
Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel fisk, creme fraiche, lidt balsamico og grøntsager på bagepapirsstykkerne. Træk derefter alle siderne op omkring indholdet, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne i et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter. Bages i ca. 10 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Servér fiskepakkerne sammen med ravioli.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()