0
Laks en papilotte med skorzonerrødder og creme fraiche

Laks en papilotte med skorzonerrødder og creme fraiche

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
skorzonerrødderporretomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailchampignons
1 min.
Grøntsager

Skræl skorzonerrødderne, og pil det yderste lag af porren. Flæk porren, og skyl den grundigt sammen med skorzonerrødder, tomater og svampe.

Skær det hele i mundrette stykker.

Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil de får lidt farve og bliver lidt møre. Krydr med salt og peber.

økologisk laks med skindcreme fraiche 18%balsamico
15 min.
Pakkerne laves

Forvarm ovnen til 140 grader. Krydr fisken godt med salt. 

Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel fisk, creme fraiche, lidt balsamico og grøntsager på bagepapirsstykkerne. Træk derefter alle siderne op omkring indholdet, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne i et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter. Bages i ca. 10 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.

ravioli med spinat og ricotta
25 min.
Pasta

Kog pastaen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér fiskepakkerne sammen med ravioli.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?