Pil skalotteløg og hvidløg, og skyl chili, agurk og fennikel.
Skær fennikel i tern, og overfør dem til en pande med 1 spsk. olie pr. person. Varm panden op til middel varme, og lad fenniklen blive mør i ca. 10 min. under jævnlig omrøring.
Skær løg, hvidløg og chili (pas på med mængden af chilien - den er stærk) i tynde skiver.
Skær agurken i rustikke stykker.
Skræl appelsinen, og skær den i mundrette stykker.
Kog nudlerne som angivet på pakken. Skyl dem efterfølgende under koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
Skær laksen i tern på ca. 2x2 cm.
Kom laks, appelsin, skalotteløg, hvidløg, chili og 1 spsk. eddike pr. person i panden med fennikel, og lad det hele simre i 2-3 min., indtil laksen begynder at flage.
Sluk for varmen, og vend agurk i.
Smages til med salt, sukker og eddike.
Vend nudlerne og fisken godt sammen, og servér.
Kundekommentarer ()