0
Laks i appelsinchili med agurk og fennikel

Laks i appelsinchili med agurk og fennikel

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Laks, Hvedemel, Durummel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
appelsinrød chiliagurkFennikelhvidløgskalotteløg
1 min.
Grøntsager

Pil skalotteløg og hvidløg, og skyl chili, agurk og fennikel.

Skær fennikel i tern, og overfør dem til en pande med 1 spsk. olie pr. person. Varm panden op til middel varme, og lad fenniklen blive mør i ca. 10 min. under jævnlig omrøring.

Skær løg, hvidløg og chili (pas på med mængden af chilien - den er stærk) i tynde skiver.

Skær agurken i rustikke stykker.

Skræl appelsinen, og skær den i mundrette stykker.

nudler
15 min.
Nudler

Kog nudlerne som angivet på pakken. Skyl dem  efterfølgende under koldt vand, så de ikke klistrer sammen.

økologisk laks med skind
20 min.
Stegning

Skær laksen i tern på ca. 2x2 cm.

Kom laks, appelsin, skalotteløg, hvidløg, chili og 1 spsk. eddike pr. person i panden med fennikel, og lad det hele simre i 2-3 min., indtil laksen begynder at flage.

Sluk for varmen, og vend agurk i.

Smages til med salt, sukker og eddike.

30 min.
Anretning

Vend nudlerne og fisken godt sammen, og servér.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?