Pil skalotteløg og hvidløg, og skyl chili, agurk og fennikel.
Skær fennikel i tern, og overfør dem til en pande med 1 spsk. olie pr. person. Varm panden op til middel varme, og lad fenniklen blive mør i ca. 10 min. under jævnlig omrøring.
Skær løg, hvidløg og chili (pas på med mængden af chilien - den er stærk) i tynde skiver.
Skær agurken i rustikke stykker.
Skræl appelsinen, og skær den i mundrette stykker.
Kog nudlerne som angivet på pakken. Skyl dem efterfølgende under koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
Skær laksen i tern på ca. 2x2 cm.
Kom laks, appelsin, skalotteløg, hvidløg, chili og 1 spsk. eddike pr. person i panden med fennikel, og lad det hele simre i 2-3 min., indtil laksen begynder at flage.
Sluk for varmen, og vend agurk i.
Smages til med salt, sukker og eddike.
Vend nudlerne og fisken godt sammen, og servér.
Kommentarer og forslag til opskriften